Showing posts tagged:
"Pawukon Jawa Lengkap"

Gambar Wuku Landep Pawukon Jawa2. WUKU LANDEPDewane Batara Mahadewa, bagus warnane tur ayu garwane, dreman anak, padang tyase, demen samadi. Sukune kang buri kakobok ing banyu, parentahe panas ngarep adem... [Baca selengkapnya..]
Gambar wuku sinta - pawukon1. WUKU SINTADewane Batara Yamadipati : watak but-arepan, gede kanepsone, ora sarantan, kerep katiwasan, lembut budine, cupet pangandel, enak wicarane. Mandi Umbul-umbul : ana... [Baca selengkapnya..]
Kembali ke posting blog

Kategori

Blogroll

Snack's 1967